Over Marinus Auto’s

Welkom bij Marinus Auto’s!

Graag stel ik me even kort aan u voor. Mijn naam is Ruben Marinus, het gezicht van Marinus Auto’s en al sinds mijn jonge jaren autoliefhebber een echte autoliefhebber.

In 1996 – ik was toen 13 jaar – ben ik begonnen met het poetsen van auto’s. Daarna ben ik zes jaar werkzaam geweest als verkoopadviseur bij een Citroën-dealer en vervolgens heb ik tien jaar lang met veel plezier de inkoop en verkoop bij een autogroothandel verzorgd.

In 2014 heb ik mijn droom waargemaakt en ben ik mijn eigen autobedrijf gestart. Sindsdien ben ik de drijvende kracht achter Marinus Auto’s. Het maakt me enthousiast om met auto’s te mogen werken, maar ook de prettige contacten met mijn trouwe en tevreden klantenkring motiveren mij iedere dag weer om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Omdat kwaliteit bij mij voorop staat, vindt u bij Marinus Auto’s uitsluitend auto’s met een volledige onderhoudshistorie en aantoonbaar kloppende kilometerstanden. Ik hecht er veel waarde aan dat een auto nog jarenlang onbezorgd rijplezier moet bieden en daarom vindt u bij Marinus Auto’s veel auto’s met een rijke uitrusting en (relatief) lage kilometerstanden.
Dankzij de vele contacten die ik in het verleden bij de autogroothandel heb gelegd, bestaat een groot gedeelte van mijn klanten uit autobedrijven. Met een gezonde regelmaat help ik hen aan auto’s van de meest uiteenlopende merken, waarbij BMW, Audi, Mini, Mercedes, Jeep, Renault en Citroën het meest populair zijn.

Bent u op zoek naar een unieke gebruikte auto van één van deze merken of een ander merk? Neem voor eerlijk en deskundig advies gerust eens vrijblijvend contact met mij op. Ik ben u graag van dienst!

Vriendelijke groet,

Ruben Marinus